Lisa, Valter in Bounty

Go down

Lisa, Valter in Bounty

Objavlja  Falabella on Čet Mar 15, 2012 1:50 am

BOUNTY
Psička Bounty je najnovejša članica družine. Je psička mešanka, stara eno leto. Posvojili smo jo pred nekaj meseci v zavetišču Horjul in bili prav prijetno presenečeni, ko smo videli, kako hitro se je vklopila v novo okolje.

Bounty je 10kg čiste ljubezni. Je vesela, igriva, navihana, izredno pametna in hitra kot raketa. Njena naj-naj-najljubša igra je lovljenje žogic. Kadar zagleda kakšno žogico, se ji oči močno zasvetijo in hrane ne bi niti pogledala, pa čeprav je prava mala požeruhinja. Poje lahko čisto, ampak res čisto vse.

Ker je lovska psica se požene na vsakim najmanjšim šumom, njen smrček pa je večino časa pri tleh. Zato smo se najprej tudi bali, kaj bo rekla, ko bo videla Valterja in Liso - naša pritlikava kunca! Revica je bila čisto šokirana, ko je videla kunca. Komaj sem jo uspela prepričati, da je nehala lajati nanju. Zaenkrat smo še v fazi 'spoznavanja skozi mrežo kletke', saj pri lovskem kužku nikoli ne veš.

Bounty je tudi zelo pametna. Pred kratkim sva končali prvi razred pasje šole! Bravo midve! Seveda jo tudi doma učim veliko trikcev. Zaenkrat jih še ne zna veliko, a jke zelo pridna in vestna učenka. Po učni uri ima seveda dolg zaslužen odmor, ki ga večinoma preživi s svojim najboljšim prijateljem jack russel terjerjem Ozijem.

VALTER
Debel, srčkan, požrešen, puhast, prijazen: to je naš Valko. Je rjavo-črne barve, z belim trebuščkom, tako kot njegova sestra dvojčica Lisa.

Valterja smo pri dveh mesecih kupili v Zooticu. Stal je 32€, a v resnici je vreden goro zlata. Zdaj je star že dve leti in je uspešno prestal kastracijo, saj nismo želeli mladičev (vsaj mami jih ni). Rad igra nogomet z bratovo mehko žoko, ki jo s smrčkom potiska pred seboj. Zelo rad tudi je, na žalost pa ne zna kakih posebnih trikcev, le čez oviro zna skočiti. A to zame ni noben problem, saj je moj najboljši prijatelj, ki ga lahko vedno stisnem k sebi.

LISA
Liso je nemogoče opisati v parih besedah. Je namreč majhna, vitka, pikasta, z veliko gubo pod vratom, napadalna, srčkana, nadarjena, požrešna, dominantna in še in še... Morda se v primerjavi z nežnim Valterjem ne sliši kot idealen ljubljenček, a je zame kljub temu najboljša kunčica pod soncem. Nekatere sicer napada (mene seveda ne) in veliko naskakuje Valterja (v kratkem jo bomo peljali sterilizirat) a je zelo prisčna in igriva, ter tako smešna s svojimi norimi vragolijami, da jo enostavno moraš imeti rad.
avatar
Falabella
Admin

Število prispevkov : 152
Join date : 11/07/2011
Age : 19
Kraj : Ljubljana

Poglej uporabnikov profil http://forum-kunec.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu