Stresanje z glavo

Go down

Stresanje z glavo

Objavlja  Valfreyja on Sre Maj 22, 2013 2:41 am

Pozdravljeni!

Pišem v upanju, da mi bo tu morda nekdo znal pomagati oz. dobro svetovati.

Oswald -ovnač- zadnje dni pogosto stresa z glavo, kakor da mu nekaj hudo ne paše (ne mislim na splošno izražanje nejevolje). Seveda sem takoj pomislila na ušeska in res ima kar nekaj ušesnega masla. Zanima me ali je kakšna možnost, da je to stresanje z glavo povezano s čim hujšim, ker samo ušesno maslo ni prevelik problem? V povezavi z le-tem bi prosila za nasvet kje in kaj naj kupim za izpiranje, kar je 100% vredu za njih, ker mu nočem nakopati še kaj hujšega?

Dodajam še to, da bi se res želela izogniti veterinarju, ker ga Ozzy nažalost zelo slabo prenaša in ga ne želim izpostavljati nepotrebnemu stresu. Seveda pa ga to ne izključuje.
To sem omenila izključno zato, ker ne želim, da bi me vsi tja napotili.

Hvala za vse odgovore in pomoč v naprej ter lep pozdrav vsem. Smile

Valfreyja
Mladiček
Mladiček

Število prispevkov : 2
Join date : 22/05/2013

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Diagnoza

Objavlja  Valfreyja on Pet Maj 24, 2013 5:46 am

Vse ponovno lepo pozdravljam!

Ker odgovora oz. rešitev za zgoraj opisan problem nisem dobila/našla nikjer na netu, sva z Oswaldom obiskala veterinarja. Šla sva na Veterinarsko fakulteto UL v ambulanto za male živali, kjer lahko zelo pohvalim odnos in samo prijaznost veterinarja. Skratka, da ne bom dolgovezila...želim deliti z Vami diagnozo,v primeru da se Vam kaj podobnega pripeti, da boste vedeli kaj je lahko eden izmed razlogov. Skratka, Oswald ima vnetje zunanjega ušesa. Za zdravljenje je dobil kapi za uho-Otomax-katere bo dobival 1x na dan do torka, torej 5 dni. Po tem sledi seveda kontrolni pregled in po potrebi izpiranje ušesa pod anestezijo.

Nič kaj pretresljivega, bi pa lahko bilo, če ne bi odreagirali pravočasno.

Še to, Oswald je pasme ovnač, kar igra kar veliko vlogo pri nastalem problemu, zato priporočam vsem, ki imate doma ovnača, da ste pozorni na tovrstno vedenje.

LP.

Valfreyja
Mladiček
Mladiček

Število prispevkov : 2
Join date : 22/05/2013

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu