Moja MEtka išče prijatelja/ico

Go down

Moja MEtka išče prijatelja/ico

Objavlja  JeanDooJune on Pon Feb 17, 2014 11:12 pm

Kunčuco MEtko, pasme Teady (glede na dolgo dlako), sem posvojila, ko jio je kolega našel šetat sredi fužin v Ljubljani in jo je vzel k sebi. Ker je imel doma že cel živalski vrt, je spraševal ljudi kdo bi jo mel...in noben ni bil zainteresiran..dolker nisem sama vidla oglasa..SEm ga takoj poklicala..in MEti je bila čez mesec dni pri meni... Smile
Prej sva se strokovno odločila,da ostane pri kolegu,kajti imela je infekcijo dihal (kašelj, kihanje) in bila je podhranjena ter je nisem želela dajatzi v stres, dokler je bolna, ko dobi nov dom in se še boji.

Sedaj sva se unesle pa tudi dosti literature sem prebrala ter ugotovila, da je najboljše za zdravje in dobro počutje moje MEti, če ji najdem prijatelja...
SEdaj pa malo podrobnosti še od MEti: je sterilizirana, težka 1300g, bele barve z lepimi temnimi očali ter liso na hrbtu, je dokaj dominantna in predvidoma stara manj kot leto dni.
Tako iščem za njo sterilizirano samičko ali kastriranega samca, kar pa ni nujno. Bom sama uredila to, samo če bo kak primeren kandidat, da se bosta razumela.

Tako vas vse,ki bi znali ta moj post prebrat prosim, če mi lahk poveste, da veste, da kdo oddaja punca zaradi pomanjkanja časa ali ne zna skrbet za njega? Rada bi MEti čim prej zagotovila družbo..

Drugače pa me še zanima, bolj vprašanje za tiste,ki imajo več kuncev:

A sedaj moram imeti 2 wcja, da ima vsak svojega ali hodijo na isto destinacijo?
Pa seveda, če ste še sami opazili kake posebnosti... Smile

HVala in lp,

Kristina
 Laughing 


JeanDooJune
Mladiček
Mladiček

Število prispevkov : 2
Join date : 01/10/2013

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Posvojitev kunca

Objavlja  ivanat on Pet Jul 03, 2015 6:06 am

Živjo!

A še vedno želiš posvojiti kunca? Jaz imam 3 leta staro samičko, ki jo bom mogoče (še vedno ni zihr) morala oddati. Če si še vedno zainteresirana ali če poznaš koga, ki je imel ali že ima kunca in bi rad posvojil še eno kunčico me lahko kontaktiraš.

Lp,

Ivana

ivanat
Mladiček
Mladiček

Število prispevkov : 1
Join date : 03/07/2015

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu