Čajko, Zoki, Rafko in ostala druščina
3 posters
Stran 1 od 1
Čajko, Zoki, Rafko in ostala druščina
Moji najdražji;
Čajko je brak jazbečar, seveda rodovniški. Star je 4 leta, na svet je prilezel je 9. aprila. Včasih je grozno rad tekel za avtomobili, a smo ga na srečo tega odvadili, a sicer še prepozno, ker ga je enkrat avto že zbil. :/ Zdaj je z njim vse vredu, a se še vedno na tački vidijo sledi šivanja. Preživel je tudi borelijo in jo po njej še vedno včasih bolijo tačke. :// Obožuje trganje odej in piskajočih (ali katerokolih) igračk. Če dobi kar koli od tega v roke, potem tega kmalu ne bo več. x) SOVRAŽI muhe.
Zoki je kunec, pritlikavi ovnač. Star je tri leta, na svetje prilezel 15. junija. Ko se zjutraj zbudim (zbudiva), ga spustim iz njegove kletke. Če so počitnice ali vikendi, mu že zjutraj prinesem svežo zelenjavo in regrat (razen, če je zima). Če je čas za šolo, mu to prinesem popoldan, takoj ko pridem iz šole. Ponavadi čez dan poležava, naskakuje svojo žogo (><) najraje pa vidi, da ga dolgoooo božam. Zvečer mu zamenjam brikete in dodam sveže seno (na vsake dva dni) in ga dam v kletko. V kletki ima tudi kamen, da si bruši zobe (čeprav ga bolj redko uporablja).
Naš največji agresivnež - ruski hrček Rafko. Star je približno 2 leti, točnega datuma ne vem. Čisto nor je na hrano in če je ne dobi začne gristi vsepovsod. Večkrat me je že ugriznil v prste na nogah in sem imela včasih krvave. Zaradi tega ga ne spuščam veliko ven. :// Seveda ga pa vseeno res obožujem. <3 Tudi on ima ra regrat in korenček pa tudi drugo zelenjavo.
Koki je modra skobčevka, star je približno eno leto in pol. Pred njim smo imeli enega enakega. Dolgo je bil z nami. Njegovo izgubo sem tako težko prebolela. :'( Več dni zapored sem jokala za njim. Res je težko, ko si nekoga tako navajen. Z mano je bil dolgih sedem let. Vedela sem, da se bo enkrat zgodilo a tisti dan se bila čisto nepripravljena na to. Bilo je grozno. :'( No, torej, zdaj imamo novega, Kokija II. Tudi on mi je zelo všeč. Obožuje regrat (očitno so vse naše živalce nore na regrat). Vedno, ko mu ga dam, je po kljunčku in okoli cel zelen.
Imamo še dve želvici Piko in Pika, samčka in samičko. Najbrž ju bomo preselili v ribnik, a do takrat bo še dolgo. Rada jesta kobilice, vendar jima jih redko damo, ker jaz ne maram tega početi, ker nobeni živali ne privoščim smrti. Rada imata tudi muhe, solato in nasplošno hrano. Rada se sončita, a še raje sta v vodi.
Tu pa so še ribe, akvarij in to, a vse to ima pod kontrolo moj brat. Res ne vem veliko o njih, nič vam ne morem povedati. :/
Dobite slikice še od vseh, a ne zdaj.
maja.- Mladiček
- Število prispevkov : 67
Re: Čajko, Zoki, Rafko in ostala druščina
Res si naredila super predstavitev! Full so mi všeč tvoje živali! Enkrat bi morali organizirati forumsko srečanje da bi spoznali vse te kosmate lepotce, haha.
maja.- Mladiček
Joj, res so lepi Imate v akvariju prave rastline? Mi smo imeli umetne samo za dekoracijo.
Hvala. :DD
Ja, prave rastline so.
Ja, prave rastline so.
maja.- Mladiček
O, najcutnejši na svetu so!!!!!!!!! <3<3<3
Perdita&Domino- Mladiček
- Število prispevkov : 8
Kraj : lj
Hehe, hvala!
maja.- Mladiček
Dolgo se že nisem oglasila, se opravičujem, kar pozabljam na forume, se bom bolj trudila, da sodelujem.
Torej, že pred kar nekaj časa smo se poslovili od hrčka Rafka in papagaja Kokija. Koki je umrl zaradi neznane bolezni, Rafko pa je bil že precej star. Oba zelo pogrešamo, r.i.p.
Zdaj pa še slikceee.
Pred nekaj dnevi smo šli tudi k atu, kamor sem vzela fotoaparat in malo pofotkala. Imajo veliko muck in enega kužka.
Hirša
Hh, za njo nevem kako ji je ime.
Pača
Wolf
Evo, to je to. Slikic je veliko, ker so se kar nabrale med tem časom, ko me ni bilo in se opravičujem če jih je preveč in če so prevelike.
Lep pozdrav. (:
Torej, že pred kar nekaj časa smo se poslovili od hrčka Rafka in papagaja Kokija. Koki je umrl zaradi neznane bolezni, Rafko pa je bil že precej star. Oba zelo pogrešamo, r.i.p.
Zdaj pa še slikceee.
Pred nekaj dnevi smo šli tudi k atu, kamor sem vzela fotoaparat in malo pofotkala. Imajo veliko muck in enega kužka.
Hirša
Hh, za njo nevem kako ji je ime.
Pača
Wolf
Evo, to je to. Slikic je veliko, ker so se kar nabrale med tem časom, ko me ni bilo in se opravičujem če jih je preveč in če so prevelike.
Lep pozdrav. (:
maja.- Mladiček
Ojoj, full mi je žal zaradi Kokija in Rafkota R.I.P. oba.
Drugače pa, tvoje živalice luštne kot vedno, slike so N-O-R-O dobre, še posebej tiste prve z očali :'D Ful mi je ušeč tud ta druga slikca od Pače&1. od Wolfa.
Drugače pa, tvoje živalice luštne kot vedno, slike so N-O-R-O dobre, še posebej tiste prve z očali :'D Ful mi je ušeč tud ta druga slikca od Pače&1. od Wolfa.
Joj, hvala res!
maja.- Mladiček
Stran 1 od 1