Plakati, letaki
4 posters
Stran 1 od 1
Plakati, letaki
Pred kratkim sem se spravila delati plakate z raznimi napisi in fotografijami, ki opozarjajo na krivice, ki jih ljudje delamo živalim. Ne vem, če pomaga, saj veliko ljudi ne zanimajo taki plakati pa tudi ne vem, kako dolgo bodo zdržali. Obesila sem jih po LJ, mogoče ste kakšnega videli približno šestdeset izvodov sem naredila.
Videla sem tudi, da se da v Horjulu stiskati njihove plakate in jih obešati po svetilkah itd. No, jaz sem naredila predvsem take s fotografijami, ker so bolj opazne, bolj pritegnejo ljudi, pa tudi lahko jih samo pogledaš, medtem ko se večini ljudi ne ljubi brati napisanega. Foke seveda niso prehude, ampak dovolj, da opozarjajo ljudi na krivico. Tukaj jih lahko vidite (če imate slab želodec ali se prehitro zjokate raje ne odpirajte linka:
http://www.osvoboditev-zivali.org/?arhv=14053
Pa še hujše so samo se vedno zjokam ko jih vidim.
Videla sem tudi, da se da v Horjulu stiskati njihove plakate in jih obešati po svetilkah itd. No, jaz sem naredila predvsem take s fotografijami, ker so bolj opazne, bolj pritegnejo ljudi, pa tudi lahko jih samo pogledaš, medtem ko se večini ljudi ne ljubi brati napisanega. Foke seveda niso prehude, ampak dovolj, da opozarjajo ljudi na krivico. Tukaj jih lahko vidite (če imate slab želodec ali se prehitro zjokate raje ne odpirajte linka:
http://www.osvoboditev-zivali.org/?arhv=14053
Pa še hujše so samo se vedno zjokam ko jih vidim.
Re: Plakati, letaki
Tudi jaz raje ne bom odpirala. :''( Grozno...
Je pa super to s plakati. Res se vidi, da si velika ljubiteljica živali.
Je pa super to s plakati. Res se vidi, da si velika ljubiteljica živali.
maja.- Mladiček
- Število prispevkov : 67
Re: Plakati, letaki
Raje ne bom gledala. Če samo pomislim kaj delajo z živalmi...
Laly- Mladiček
- Število prispevkov : 16
Kraj : Ljubljana
Stran 1 od 1