Lili - moja nova kunčica
3 posters
Stran 1 od 1
Lili - moja nova kunčica
Že od vedno sem si zelo želela kunca. Zdaj se mi je želja končno izpolnila in pred dvema tednoma smo odšli v trgovino z malimi živalmi in kupili smo kunca! Takoj sem vedela, da je Lili prava zame. Bila je najbolj ljubka kunčica od vseh in tudi najmanjša.
Kupili smo jo in poimenovala sem jo Lili. Mami je hotela, da bi bila Bindi, ampak meni je bilo Lili bolj všeč.
Ko smo Lili v škatli prinesli domov, je bila še zelo boječa. Kmalu se je nehala bati, saj sem jo hranila in začela mi je jesti iz roke. Včasih malo renči name ampak upam da jo bom odvadila. Lili imam zelo rada in upam da bo srečno živela z mano.
Kupili smo jo in poimenovala sem jo Lili. Mami je hotela, da bi bila Bindi, ampak meni je bilo Lili bolj všeč.
Ko smo Lili v škatli prinesli domov, je bila še zelo boječa. Kmalu se je nehala bati, saj sem jo hranila in začela mi je jesti iz roke. Včasih malo renči name ampak upam da jo bom odvadila. Lili imam zelo rada in upam da bo srečno živela z mano.
LoveLili- Mladiček
- Število prispevkov : 20
Re: Lili - moja nova kunčica
Uaa, čestitke za novega člana družine!
Lili je prekrasna.
Uživajta!
Lili je prekrasna.
Uživajta!
maja.- Mladiček
- Število prispevkov : 67
LoveLili- Mladiček
Čestitke, čeprav malo pozno. Lili je krasna kunčica, upam, da boš z njo preživela čudovitih deset (ali več) let.
O, hvala.
LoveLili- Mladiček
Similar topics
» Hudo prestašena kunčica
» Moja MEtka išče prijatelja/ico
» KUNCI - nova knjiga
» Nova spletna trgovina Uniq4pet.eu
» Moja MEtka išče prijatelja/ico
» KUNCI - nova knjiga
» Nova spletna trgovina Uniq4pet.eu